Ankara Çıkışlı Yurt Dışı Turları

Ankara Çıkışlı Yurt Dışı Turları

Tatil yapmak ve dünyanın yeni yerlerini gezerek enerji tazelemek isteyenlerin tercihlerini şekillendiren Ankara çıkışlı yurt dışı turları, erken rezervasyon fırsatıyla beğeniye sunulur. Yılın farklı dönemleri için önerilen ve en sevilen rotalardan hazırlanmış Ayder Turizm Ankara çıkışlı yurt dışı turları arasında;

  • Vizesiz Büyük Balkanlar
  • Kıbrıs
  • Benelux-Paris
  • İtalya
  • İspanya-Endülüs ve
  • Orta Avrupa turu misafir beklentilerinin eksiksiz bir şekilde karşılanması için planlanmıştır.

Dileyenler Avrupa’nın mistik atmosferinde kaybolurken dileyenler Kıbrıs’ı daha yakından tanıyabilir. Her zevk ve bütçeye uygun olarak yapılan programlar sayesinde farklı kültürlerin yaşam tarzını deneyimleyebilir, unutulmaz anılar biriktirebilir ve kültür temalı turlarla günlük yaşamınıza heyecan katabilirsiniz.

Sizin İçin Her Şey Düşünüldü!

Başkent Ankara ve yakın çevresinde yaşayanların ilgi odağı olan yurt dışı turları, dünyanın dört bir yanına ulaşmak ve yakından tanımak isteyenlere kaçıramayacakları fırsatlar sunar. Planların önceden yapıldığı Ankara çıkışlı yurt dışı turlarda misafirlerin günlük ihtiyaçları eksiksiz bir şekilde karşılanır.

  • Yolculuktan konaklamaya, yeme içmeden yeni yerler keşfetmeye hatta alışverişe kadar her detayın konusunda uzman profesyoneller tarafından hazırlandığı tur programları bahar canlılığını, yaz coşkusunu ve kar sporlarının keyfini günlük hayatın bir parçası haline getirir.

Pek çok farklı destinasyonun rehberler eşliğinde gezildiği Ankara çıkışlı yurt dışı turları, yılın farklı dönemlerine uygun fırsatlarla beğeniye sunulur. Vizeli veya vizesiz turlarla gezilebilecek ülkelerde;

  • Yeni yerler keşfedebilir
  • Şehirleri dolaşırken sanatsal etkinliklere katılabilir
  • Müzeleri yerel rehberler eşliğinde gezebilir
  • Bölgeye özgü lezzetleri tanıma fırsatı yakalayabilir
  • Tarihi ve doğal güzellikleri yerinde görebilirsiniz.

Bayram tatillerini verimli bir şekilde değerlendirmek, yaz tatilinde romantik şehirler gezmek, kış aylarında kar tatili yapmak veya kültür turlarıyla tarihin izlerine şahit olmak istiyorsanız hemen size en uygun rotayı belirlemek için Ayder Turizm Ankara çıkışlı yurt dışı turlarına göz atabilirsiniz.

Sizin Rotanız Hangisi?

Müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesiyle ön plana çıkan Ayder Turizm, zengin içerikli tur programlarıyla farklı ülkelerin modern kültürlerini ve değişen alışkanlıklarını yerinde deneyimleme fırsatı sunar. 7/24 sunulan hizmetler sayesinde siz de rotanızı belirleyebilir, çözüm odaklı misafir ilişkileri anlayışıyla seyahatinizi güvenli ve konforlu bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Peki, sizin rotanız hangisi?

Vizesiz Büyük Balkanlar

Vizesiz olma özelliğiyle son derece pratik, zahmetsiz ve masrafsız olan Büyük Balkanlar Turu, yaz ve kış tatiline alternatif olarak karşınıza çıkar. Ekstra duraklar, gezilmesi ve görülmesi gereken noktalara ek tadılması gereken lezzetlerle zenginleşen program sizi Ankara’dan alır ve tarihin tozlu yapraklarında yeni keşifler yapmaya çıkarır.

Ankara Çıkışlı Vizesiz Büyük Balkanlar Turu

Kıbrıs

Akdeniz’in üçüncü büyük adası olan Kıbrıs tatil paketi, size tatilin keyfini doyasıya çıkartma, benzersiz bir kültürü keşfetme ve unutulmaz bir deneyim yaşatmayı vadeder. Eğlence hayatının kesintisiz olduğu Kıbrıs’ta, sıcak ve ılıman iklimin tadını çıkarabilirsiniz. Dinlenerek keşif yapabileceğiniz adada kendinizi daima özel hissedecek ve tercihlerinizi bütçenize göre şekillendirecek tatil planınızı uygun fiyatlarla oluşturabilirsiniz.

Benelux-Paris

Avrupa’yı tek turla keşfetmek isteyenlerin tercihi olan rota, ilkbahar ve yaz ayları için önerilir. Dünya mutfağından eşsiz lezzetlerin denenmesine imkân veren başkentlerde yöresel minyatür hediyelikler anıların ölümsüzleşmesine yardımcıdır. Köklü Avrupa tarihinin hemen her şehirde görüldüğü tur kapsamında Belçika, Hollanda ve Lüksemburg, doğal güzellikleriyle huzurlu bir tatil vadeder.

İtalya

Yaz aylarında dünyanın dört bir yanından misafir ağırlayan İtalya, kış turizmiyle de dikkat çeker. Dünyanın en zengin mutfağına sahip ülkede öne çıkan kafe kültürü ve hediyelik eşya çeşitliliği ziyaretçilere keyifli bir deneyim sunar. Geleneksel festivaller ve sanatsal etkinlikler İtalya tatilini her zaman cazip kılmıştır. 5 gece ve 6 gün şeklinde planlanan tur programı İtalya’nın eşsiz kültürel ve tarihi zenginliklerini yakından tanımaya yeterlidir.

İspanya-Endülüs

İspanya’nın güneyinde kalan Endülüs özerk bölgesi, İslam medeniyetine dair önemli eserlerin günümüzde de görülebileceği önemli bir destinasyondur. Caddeleri, zarif yapıları, eski çağları anımsatan atmosferi, kaleleri ve festivaller bu turu özel kılan etkinliklere ev sahipliği yapar. Orta çağı keşfetmek isteyenlerin tercihi olan turda Endülüs’ün masalsı yapısını hissederken kendinizi Akdeniz ikliminin huzuruna teslim edebilirsiniz.

Orta Avrupa Turu  

3 farklı şehir ve 3 farklı ülke görme şansı sunan Ayder Turizm Ankara çıkışlı Orta Avrupa turu, sevdikleriyle rüya gibi bir tatil arayanlara tavsiye edilir. Profesyonel rehberler eşliğinde tamamlanan turda, fotoğraf tutkunları için güzel kareler yakalama şansı yüksektir. Sanat ve tarih kokan rota avantajlı fiyatlarla benzersiz bir gezi deneyimi sunar. Çarpıcı mimariye sahip yapılar, büyüleyici tarihin izlerini sürmenizi kolaylaştırır.

Avrupa Turu Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yurt dışı turu satın alırken mutlaka güvenilir bir turizm şirketiyle çalışılmalıdır. Zaman kayıplarının önlenebilmesi ve tatilden daha fazla verim alınabilmesi için başkent ve yakın çevresinde yaşayanların Ankara çıkışlı programlardan yana tercih kullanması önerilir. Tur sözleşmesiyle güvence altına alınacak planlamada;

  • Gezi programıyla ilgili detaylı bilgilere yer verilmeli
  • Ulaşım detayları hareket ve dönüş tarihleri yazılmalı
  • Konaklama tesisinin teknik özellikleri ve yıldız sayısı belirtilmeli
  • Tur ücreti ve ödeme seçenekleri listelenmeli, seyahat sigortası bedele dâhil edilmeli
  • Programa dâhil olan ülkeler ve şehirlerle ilgili dikkat edilmesi gerekenler listelenmelidir.

Tatil planı yapmakta zorlanıyor, görmek istediğiniz yerler arasından seçim yapamıyor veya bütçenize uygun alternatifleri değerlendirmek istiyorsanız Ayder Turizm seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Mevcut tur kategorileri, gitmek istediğiniz dönem, çıkış noktası, tur süresi ve ulaşım tipi daha doğru karara ulaşmanızı kolaylaştıracaktır.

  • 30 yıl önce amatör bir ruhla başlayan çalışmalarını bugün %100 müşteri memnuniyeti hedefiyle geliştiren Ayder Turizm, taahhüt ettiği tüm hizmetleri eksiksiz bir şekilde yerine getirir.

Müşteri talep ve beklentilerine uygun olarak güncellenen özgün tur programları, çözüm odaklı profesyonel hizmetlerle hayallerin anılara eklenmesini sağlar. Siz de hemen şimdi Ankara çıkışlı yurt dışı turları arasından seçiminizi yaparak rezervasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.