Türkiye'deki En İyi Tatil Turları Hangileridir?

Tatilde gidilecek yerler, muhteşem ve keyifli bir tatil geçirmeniz için oldukça önemlidir. Bu nedenle nasıl bir tatil arzuladığınızı biliyor olmalısınız. Kısa sürede çok fazla doğal ve tarihi güzellik görmek sizin için çok özel bir tatil seçeneği ise titizlikle oluşturulan turları tercih edebilirsiniz. Türkiye’nin farklı bölgelerindeki güzellikleri keşfetmenizi sağlayan seyahat turları, değişen içerikleri ve gün sayılarıyla sizleri benzersiz bir yolculuğa davet ediyor. İşte tatilinizi muhteşem bir şekilde değerlendirmenizi sağlayacak turların bir listesi!

İzmir’den Diyarbakır’a: Yenilikçi Turları Keşfedin

Tatilinizi, birçok şehri ve güzelliği bir arada görecek şekilde planlamak istiyorsanız Karadeniz turu, GAP turları , Ege turları başta olmak üzere pek çok seçenek arasından tercihte bulunmanız mümkündür. Her bir tur seçeneği, Türkiye’nin farklı bir bölgesine odaklanır. Görülmesi gereken doğal ve tarihi güzellikler arasından tercihte bulunularak tur programı oluşturulur.

Muhteşem bir tatil isteyenlere sunulan Çanakkale-Bozcaada-Assos-Truva-Kazdağları Turu, Turistik Karaelmas Ekspresi Turu Her Şey Dahil, Bilecik-Söğüt Turu, Maşukiye-Sapanca-Kartepe-Ormanya Turu  başta olmak üzere birçok yenilikçi tur seçenekleri arasından arzu ettiklerinizi tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda Karadeniz ve GAP turlarını keşfedebilir, unutamayacağınız bir tatilin kapılarını aralayabilirsiniz.





Birbirinden Özel Karadeniz Turları

Uçaklı Karadeniz turu, otobüs ile Karadeniz turları, yayla turları… Karadeniz’in doğal ve tarihi güzellikleri arasında kaybolabileceğiniz benzersiz seçeneklerdir. Türkiye’nin kuzeyinde yer alan ve zengin bitki örtüsü, lezzetli yemekleri, doğal ve tarihi güzellikleri ile görülmeye değer olan Karadeniz’e, içerikleri değişiklik gösterebilen turlar aracılığıyla gidebilirsiniz.

Her Şey Dahil Karadeniz Turları ile Lüks ve Konfor Bir Arada

Birçok hizmetin dahil olduğu İstanbul ve Ankara çıkışlı Karadeniz turu her şey dahil, gizemli bir yolculuğu lüks ve konforlu bir şekilde yapmanızı sağlıyor. Bu tür turların gün sayısı oldukça fazladır. Bu sayede Şerife Bacı Anıtı, Karaca Mağarası, Çay Fabrikası, Bandırma Vapuru olmak üzere pek çok doğal ile tarihi güzelliği görebilirsiniz. Her şey dahil hizmet içinde sabah, öğle ve akşam yemekleri; konforlu bir konaklama ve rehberlik hizmeti yer alır. Siz sadece keyifli bir tatile odaklanın çünkü her şey sizin yerinize düşülmüş olacaktır! İstanbul, İzmir ve Ankara çıkışlı Karadeniz turu; size unutulmayacağınız anları biriktirme fırsatı sunuyor.

Uçaklı Doğu Karadeniz & Batum Turu ile Eşsiz Bir Tatil

Karadeniz yayla turu kapsamına alan Uçaklı Doğu Karadeniz & Batum Turu, çok lüks bir ulaşım seçeneğine sahiptir. Uçaklı Karadeniz turu olarak bilinen bu tür tur seçenekleri, ulaşımı hava yolu ile hızlı bir şekilde sağlıyor. Tur dahilinde Rize’nin doğal güzelliklerini keşfedebilir, Batum’da yer alan Avrupa Meydanı, Altın Post Anıtı gibi tarihi yerleri görme şansı elde edebilirsiniz.

GAP Turları: Güneydoğu Anadolu Tarihi ve Lezzetleri Bir Arada

Tatilde gidilecek yerler listesinde yer almayı hak eden Güneydoğu Anadolu, benzersiz bir tarihe ev sahipliği yapan bir bölgedir. Eski antik kentleri bünyesinde barındırmasının yanı sıra birçok uygarlığın izlerine tanıklık edilebilir. Deyrulfazaran Manastırı, Hasankeyf Kalesi, Zeugma Antik Kenti ve Nemrut Dağı olmak üzere görülecek pek çok tarihi güzelliğe sahip olan Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin eşsiz lezzetlerini de deneyimleyebilirsiniz.

GAP Turları ile Görülebilecek Yerler

GAP turları ile tarihi bir yolculuğa hazır mısınız? Uçaklı ve mini GAP turları, Güneydoğu Anadolu’nun tarihi ve doğal güzelliklerine odaklanmış durumdadır. Bu tür turlar sayesinde Halil-ür Rahman Cami, Dara Antik Kenti, Diyarbakır Surları ve Cendere Köprüsü ile Atatürk Barajı’nı yakından görebilirsiniz.  

Uçaklı GAP Turları: Unutulmayacak Bir Tatil Deneyimi

Ulaşım aracı olarak uçağın kullanıldığı uçaklı GAP turları, tatilde gidilecek yerler kapsamındaki güzellikleri sizlere cömertçe sunuyor. Ankara ve İstanbul çıkışlı olmak üzere iki farklı lokasyonun başlangıç noktası olarak seçildiği turlar sayesinde Göbeklitepe’yi, Nemrut Dağı’nı ve Türkiye’nin kültürel mirası arasında yer alan pek çok güzellikleri keşfetme şansı elde edebilirsiniz.

Size özellikle Karadeniz’in nefes kesen güzelliklerini bir arada sunan Ayder Turizm, en iyi Karadeniz turu hangi firma sorusunun cevabıdır ve Karadeniz başta olmak üzere Türkiye’nin farklı bölgelerini sizlere tanıtma misyonuna sahiptir. Karadeniz’e ne zaman gidilir sorusunun cevabını merak edenler için genellikle ilkbahar ve yaz aylarında Karadeniz turları düzenler. Bunun yanı sıra farklı mevsimlerde GAP turları, Doğu Anadolu turları ile yurt dışı tur seçeneklerini de sizlerle buluşturur. Muhteşem bir tatil Ayder Turizm ile sizleri bekliyor!