En İyi Karadeniz Turları Hangileri?

Karadeniz turu, yeşilin benzersiz tonlarını keşfedebileceğiniz bir tatil organizasyonudur. Çünkü Karadeniz, göğe kadar uzanan ağaçları ve insana huzur veren yaylalarıyla bilinir. Bu nedenledir ki ismini bulunduğu coğrafyadaki denizden alan Karadeniz, her biri özel olarak oluşturulan turlarla adım adım gezilecek bir bölge haline gelmiştir. İzmir çıkışlı Karadeniz turları, İstanbul çıkışlı turlar, Ankara çıkışlı Karadeniz turu, sınırsız eğlence ve konforu barındıran her şey dahil turlar ve daha fazlası; Türkiye’nin kuzeyinde yer alan bu özel bölgedeki tarihi ve doğal güzelliklerin herkese sunulmasını sağlar. Karadeniz’in doğasına eşsiz bir yolculuğa hazır mısınız?

Karadeniz Turu ile Gezilebilecek Yerler

Karadeniz Bölgesi Sakarya Ovası’nın doğusundan başlar ve Gürcistan sınırına dek uzanır. Son derece geniş bir bölgedir. Çok fazla yağış aldığından kıyılarında geniş yapraklı nemcil ormanlar bulunur. Yüksek kesimlerine gidildiğinde ise karışık ve iğne yapraklı ormanlar kendisini belli eder. Karadeniz, size yeşilin en güzel tonlarını sunacak cömertliğe sahiptir.

Sonbahar ve kış aylarında oldukça fazla yağmurun yağdığı Karadeniz’e ne zaman gidilir sorusunun cevabı ilkbahar ve yaz ayları olacaktır. Sımsıcak bir mevsimde Ayder Yaylası’na çıkmak, Gito Yaylası’ndan benzersiz bir manzarayı seyretmek, Pokut Yaylası’nda dinlenmek son derece keyifli olacaktır.

Zengin içerikleriyle dikkatleri üzerine çeken Karadeniz turları arasında yer alan ve MS 365-395 tarihleri arasında inşa edilen Sümela Manastırı, doğanın tüm cömertliğini sunduğu Kuzalan Şelalesi ve daha pek çok güzelliği keşfedebileceğiniz uçaklı Karadeniz turları seyahatinizi konforlu bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlıyor. Kendinizi Karadeniz’in büyüsüne kaptırmak istiyorsanız, uçak ya da otobüs ile ulaşımın sağlandığı pek çok tur arasından seçimde bulunmanız mümkündür. Lüks bir tatil isteyenlere her şey dahil Karadeniz turları, Ankara’dan seyahat başlamayı arzulayanlar için Ankara başlangıçlı Karadeniz turları; doğanın güzelliklerinin yerinde görülmesini mümkün kılıyor.




Konforlu Bir Seyahat için Uçaklı Karadeniz Turları

Karadeniz yayla turu ya da Karadeniz’in doğal ve tarihi güzelliklerini görebileceğiniz bir organizasyon mu istiyorsunuz? Uçaklı Karadeniz turları sizin için ideal seçenekler arasında yer alır. Tamamen konforlu bir seyahat isteyen kişiler için özel olarak hazırlanan bu tür turlarda ulaşım, hava yolu ile gerçekleştirilir. Belirlenen havalimanından kalkan uçaklarla hedef konuma gidilir ve buradan tur otobüsleriyle, daha önceden çizilen rota üzerinden seyahat gerçekleştirilir.

Uçaklı turlarda program, turun süresine göre belirlenir. Karadeniz’in her köşesi keşfedilmeye değer olduğundan program süresi elverdiği ölçüde her bir tarihi ve doğal güzellik, rehber eşliğinde daha yakından tanınır, geçmişin izleri takip edilir. Siz, benzersiz bir seyahatin tam da merkezinde yer alırken tadacağınız lezzetler önceden planlanır. Bu nedenledir ki sadece Gelintülü Şelalesi, Giresun Kalesi, Mavi Göl ve daha pek çok güzelliğe odaklanarak muhteşem bir tatil deneyimi elde edebilirsiniz.

Uçaklı Karadeniz turları Ankara çıkışlı olabildiği gibi İstanbul çıkışlı olacak şekilde farklı seçeneklerin bulunduğunu belirtmek de mümkündür. Bu nedenle siz, sunulan lokasyon seçenekleri arasından istediklerinizi seçmekte özgürsünüz.

Her Şey Dahil Karadeniz Turları ile Lüks Bir Tatil Deneyimi

Ankara çıkışlı Karadeniz turu her şey dahil, İstanbul çıkışlı Karadeniz turları; lüks bir tatil için gerekli olan her şeyi size sunuyor. Karadeniz’i yakından görmenizi sağlayacak her şey dahil turların her biri, uzun gün sayısı ile ön plana çıkar. Böylelikle Karadeniz’de birçok şehre aynı tur ile gidebilirsiniz. Kastamonu, Giresun, Gümüşhane, Trabzon ve Samsun; her şey dahil turlarla görebileceğiniz şehirlerden birkaçıdır.

Genellikle Ankara çıkışlı turlar kapsamında yer alan her şey dahil tur seçenekleri; konaklama, yeme ve içme ile çeşitli aktiviteleri bir arada sunar. Dolayısıyla hem Karadeniz’in eşsiz lezzetlerini deneyimlersiniz hem de doğal ve tarihi güzellikleri keşfetme şansı elde edersiniz.  

Dünyaca Ünlü Yaylaları Uçaklı Karadeniz Yayla Turu ile Keşfedin

Gökyüzüne yakın olmak, benzersiz bir yeryüzü manzarası mı keşfetmek istiyorsunuz? Karadeniz yayla turları, isteklerinizi yerine getirme konusunda son derece başarılıdır. Karadeniz’in doğal güzellikleri ve benzersiz yaylalarına bir yolculuk olarak değerlendirebileceğiniz bu tür turlar ile Maral Şelalesi’ni, Ayder Yaylası’nı, Pokut ve Sal yaylalarını görebilirsiniz. Ayrıca Karadeniz’in çok özel lezzetlerini Karadeniz yayla turlarıyla denemeniz de mümkündür.




En iyi Karadeniz turu hangi firma sorusunun cevabı olan Ayder Turizm, size unutamayacağınız tatil fırsatları sunuyor. Birbirinden özel içeriklerle donatılan Karadeniz turlarını keşfedebilir, yenilikçi bir tatil planı oluşturabilirsiniz.